VANDAAG BESTELD, BINNEN 1-2 DAGEN IN HUIS
✔ VANDAAG BESTELD, BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS ✔ GRATIS VERZENDING VANAF 100 EURO

About

About

Hemel is een Nederlands merk gecreëerd door ontwerpster Valentine van den Hemel. Zij gelooft dat er voor elke vrouw een ideale jurk is, een basisstuk voor je garderobe dat eindeloos gecombineerd kan worden.

Geluk is een jurk!

Het fijnste geluk is wat ons betreft een goede jurk. Een goede jurk is vrienden met je figuur en zorgt dat je er op je best uitziet. Iedereen heeft mooie kanten en mooie kanten moeten benadrukt worden.

Elke Hemel jurk wordt bedacht, ontwikkeld en gemaakt met een bepaalde vrouw in gedachte. Er zijn geen snelle seizoenswisselingen in de Hemel collectie, daar geloven wij niet in. Favorieten blijven, kleuren veranderen en om de paar maanden komt er een nieuw model bij.

Het ontwikkelen van een nieuwe Hemel jurk is een proces waar veel passie en liefde bij komt kijken en waar we dagelijks mee bezig zijn. We houden van slow fashion, items die je lang kan dragen en die met liefde en echt vakmanschap zijn gemaakt.

Voor ons betekent duurzaam niet alleen de wijze waarop een product is gemaakt, maar ook dat het een lange levensduur heeft. Wij doen niet mee aan snelle seizoenswisselingen die het milieu onnodig belasten, maar kiezen bewust voor slow-fashion.

Voor onze jurken gebruiken wij alleen premium kwaliteit stoffen. De dubbel geweven tricot stretch die wij gebruiken is vormvast, stevig en zacht en draagt heerlijk.

 Onze jurken worden gemaakt in onze lokale Nederlandse en Europese ateliers door vakmensen. Zo kunnen we altijd de kwaliteit waarborgen én zijn we er van verzekerd dat de arbeidsomstandigheden goed zijn.

De stoffen die wij gebruiken hebben het Oeko-tex standard 100 keurmerk.

 logo

 

Over Valentine 

Met twee kunstzinnige ouders was het voor Valentine als kind volkomen normaal om altijd bezig te zijn met stof en een schaar.

“Toen ik 15 was lag ik op de grond op een stuk stof terwijl ik probeerde om mezelf heen te tekenen met een krijtje, in een poging een jurk te maken die ik zelf mooi vond. Wat ik ook vaak deed was iets kopen in de winkel en het uit elkaar knippen om het op een andere, betere manier weer in elkaar te zetten.”

Toen Valentine steeds vaker positieve reacties kreeg op de jurken die ze voor vriendinnen ontwierp, was de stap naar de modewereld snel gemaakt. In Amsterdam studeerde zij op Artemis. Al snel bleek dat zij zich niet wilde conformeren aan trends of de geldende regels.

Ze wilde liever haar eigen visie ontwikkelen. Op de oudste mode academie van Nederland, de Rotterdamse Snijschool, leerde zij het belang van vakmanschap. Deze ervaringen samen brachten haar tot het realiseren van haar eigen Hemel brand.

Instagram

  Testimonials

  • Zoveel positieve reacties!

   Lenneke
  • Kiki is een prachtige jurk! Ben er heel blij mee, draagt heerlijk en mooi model

   Karin
  • Ik heb Louise in XL en hij staat zo prachtig! Echt een Va-Va-Voom effect, op mezelf, en op anderen.

   Petra
  • Super mooi , ik voel me hemels

   MelinaOedelem
  • Vandaar de jurk Kiki ontvangen…wat een mooi model , gemaakt van prachtig materiaal. Blij mee! Bedankt.

   Jorien
  • Zojuist mijn jurk binnen gekregen….Ik ben in de 7e hemel! Mensen wat is hij mooi, staat hij prachtig en zit hij fantastisch….

   Bianca
  • Heel blij met de donkerblauwe Teddy jurk. Heerlijke stof en zit en staat prachtig. En daarbij in een prachtige doos ontvangen.Anita

   Anita
  • Ik schrijf zelden tot nooit een review, maar dit leuke gevoel dat jullie mij bezorgden vanaf ik het pakje in ontvangst nam, tot ik mezelf bewonderde in de spiegel, vind ik wel dit mailtje waard.

   Jullie hebben er een nieuwe klant bij! En ik ben helemaal in de HEMEL met mijn HEMELdress

   Vannesa
  • Yeahhh

   Ik heb de jurk ontvangen….Hij is hemelsprachtig! Bedankt….en precies optijd voor mijn verjaardag.

    

   Ingrid
  • Ik heb zojuist mijn 1e Nina jurk (maat xs) ontvangen, prachtig! Erg blij mee. Ik heb inmiddels ook de Jackie (maat s) besteld, ik ben benieuwd!

   Debby