VANDAAG BESTELD, BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
✔ VANDAAG BESTELD, BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS ✔ GRATIS VERZENDING VANAF 100 EURO

Advies

Advies

WE HELPEN JE GRAAG

Bij Hemel adviseren we je graag over het vinden van de juiste jurk. Daarom werken we continu aan het uitbreiden van onze advies pagina. Mocht je toch het antwoord op je vraag niet vinden op onze advies pagina email ons dan via service@hemeldress.nl voor een persoonlijk advies.

 

11

Voor het beste resultaat adviseren wij je om de maatgids te gebruiken.

ONZE MODELLEN

sweater dress

Marloek
Lengte: 180 cm
Borst: 88 cm
Taille: 67 cm
Heup: 96 cm

Britt 
Lengte: 178 cm
Borst: 86 cm
Taille: 61 cm
Heup: 92 cm

kate dress

Kyra
Lengte: 178 cm
Borst: 86 cm
Taille: 69 cm
Heup: 93 cm

Nikki
Lengte: 177 cm
Borst: 85 cm
Taille: 66 cm
Heup: 94 cm

Renee
Lengte: 177 cm
Borst: 84 cm
Taille: 63 cm
Heup: 91 cm

Tilly
Lengte: 175 cm
Borst: 91 cm
Taille: 72 cm
Heup: 108 cm

Christa
Lengte: 175 cm
Borst: 79 cm
Taille: 64 cm
Heup: 92 cm

Zandloper

Features: Duidelijke taille, vollere borsten, curvy heupen, symmetrische schouders en heupen.

Ons advies: Accentueer je figuur door jurkjes te dragen die een ceintuur of taieband hebben of waar je een riem mee kan combineren. Nauwsluitende jurken staan je erg goed. Je ziet er langer uit in jurken met een driekwart lengte of in een lange sexy jurk met een mooie split..

Hart

Features: Smalle heupen, grotere borsten, lange, slanke benen, schouders zijn breder dan de heupen.

Ons advies: Evenwicht door het benadrukken van je pluspunten. Jurken met een langere top of met een V-hals zullen je goed staan. De V-hals zorgt voor een verticale lijn die je bovenlichaam verlengt. Je vollere borsten komen ook mooi in een jurk met een wikkeltop. Je billen en heupen mogen gezien worden en komen met je lange benen het best tot z’n recht op hoge hakken. Draag een jurk waarvan de rok wat wijder is en die je hoger in je taile kan dragen.

Peer

Features: Heupen zijn breder dan de schouders, borsten zijn in verhouding kleiner, vollere billen en bovenbenen. slanke taille en platte buik, smalle schouders

Ons advies: Bij een peervorm kun je perfect de nadruk leggen op je slanke bovenlichaam. Bij vrouwen met een peer figuur draait het dan ook allemaal om balans creëren tussen bredere heupen en smalle schouders. Dit doe je door wijd uitlopende A-lijn jurkjes te dragen die van boven bodycon zijn en van onder wijder zodat ze je mooie slanke taille benadrukken. Een strapless jurk met een lang lijfje en jurkjes met een V-hals staan bij een peer figuur erg mooi. Combineer je jurkje met een jasje of blazer (het liefst met schoudervullingen) die de nadruk legt op je smallere schouders. Met een paar hakken laten je benen langer en slanker lijken.

Appel

Features: Taille, smalle heupen, slanke benen, grotere borsten en brede schouders

Ons advies: Draag jurken die van boven iets ruimvallend zijn en je mooie volle decolleté laten zien. Een V-hals breekt je bovenlijf en laat je langer en slanker lijken. Je slanke benen verdienen aandacht! Wie een mooie verhouding wil creëren gaat voor een roklengte net op de knie. Zo creëer je een mooi evenwicht. Draag er onder de hoogste hakken waar je nog op kan lopen om, als je dat wil, langer en slanker te lijken.

Atletisch

Features: Slank en atletisch figuur, smalle schouders en heupen, vaak lange, dunne benen, geen duidelijke taille, weinig curves.

Ons advies: Creëer extra vormen met jurkjes die tot de taille nauwsluitend zijn en daarna wijder uitlopen. Asymmetrische jurkjes staan bij jouw tengere lichaamsvorm prachtig. Maak je look af met een sjaal voor extra volume.

OPMETEN

Om het beste resultaat te bereiken, is goed meten belangrijk. Neem de tijd. Meet niet over lagen kleding heen, aangezien dit de meting vertekent.

Het beste is ondergoed dat je onder je jurk ook zou dragen. Dit geldt vooral voor de beha. Probeer het meetlint zoveel mogelijk op dezelfde hoogte achter en voor te houden. Vooral bij de buste en de heup kan dat lastig zijn.

Daarom is het handig om voor een spiegel te staan als je meet. De buste en de heup worden het best over het breedste gedeelte gemeten.

Bij twijfel helpen wij graag! Mail ons op service@hemeldress.nl

BLOG