VANDAAG BESTELD, BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS
✔ VANDAAG BESTELD, BINNEN 1-3 DAGEN IN HUIS ✔ GRATIS VERZENDING VANAF 100 EURO

Retour

RETOUR

Retour

Hemel hoopt natuurlijk dat je in de wolken bent met je nieuwe jurk(en), maar het kan natuurlijk voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent of toch liever een andere kleur of maat wil. Daarom mag je bij Hemel je aankoop terugsturen. Retourneren dient te gebeuren binnen 30 dagen na ontvangst van je aankoop.

Bij de zending heb je een retourformulier ontvangen. Volg de instucties hiervan op en stuur het retourformulier mee terug.

Je retour zending moet binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling bij ons binnen zijn. Na ontvangst en controle van je retourzending krijg je hier per e-mail een bevestiging van. We kunnen een aankoop niet terugnemen als:

 • De artikelen zijn gewassen en/of gedragen.
 • Er voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig zijn.
 • De artikelen niet zijn voorzien van een retourformulier.
 • Je zelf hebt geprobeerd een gebrek te herstellen.
 • Je de was- en/of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.
 • De artikelen niet voorzien zijn van de originele labels.
 • De zending niet voldoende gefrankeerd is.

Retour formulier nodig? Download hem hier.

Wij kunnen geen aansprakelijkheid voor geretourneerde artikelen aanvaarden. Verpak en verzegel je retourartikel zorgvuldig, indien mogelijk in de originele verpakking, en sluit een volledig ingevuld retourformulier bij. Internationale douaneheffingen en omzetbelastingen worden niet vergoed.

Hemel Dress BV
Middelblok 214
2831 BR Gouderak

Klacht

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Ben je desondanks niet tevreden met (een deel van) je bestelling, dan kun je contact met ons opnemen via service@hemeldress.nl vermeld daarbij ook je ordernummer.

Terugbetaling

Na controle en akkoord van je retour wordt het retour bedrag binnen 14 dagen terug gestort op de door jou tijdens de transactie gebruikte bankrekening nummer, credit card of Paypal account. Heb je een giftcard ingeleverd dan zetten wij het tegoed weer terug op je card.

Cadeaus

Sluit altijd het cadeau bij wanneer je een (deel van je) bestelling retourneert. Cadeau’s worden niet verrekend met toekomstige bestellingen. Als wij je bestelling ontvangen zonder het extra cadeau of met een gebruikt of beschadigd cadeau, heeft Hemel het recht de winkelwaarde van het cadeau in mindering te brengen op het terug te betalen bedrag van je oorspronkelijke bestelling.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de (laatste) zending of het (laatste) goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen en hebben gecontroleerd, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen. Met andere woorden: je mag het product passen, maar niet dragen. Artikelen die gebruikssporen vertonen zijn voor ons onverkoopbaar en kunnen we hierdoor niet retour accepteren.

Voor verzending controleren wij artikelen op kwaliteit. Indien je het product in enige vorm beschadigt, vies maakt of op wat voor manier dan ook onverkoopbaar maakt, kun je deze niet meer retourneren. Stuur je een onverkoopbaar product toch terug, dan kunnen we je geen restitutie geven. Het artikel kunnen we indien gewenst aan je terugzenden nadat je de verzendkosten aan ons hebt overgemaakt. Besluit je om dit niet te doen, dan gaat het product naar een goed doel.

Het artikel retourneer je (indien redelijkerwijs mogelijk) in de oorspronkelijke verpakking. Verpak je retour met zorg om schade bij de verzending te voorkomen. Wanneer er artikelen beschadigd zijn geraakt bij het terugsturen kunnen wij ook geen geld terug geven of ruilen omdat het product onverkoopbaar is. Als je retourzending kwijt raakt is dit voor eigen risico. Tot het moment dat het product bij ons is gearriveerd is het jouw verantwoordelijkheid.

Als je je retour onvoldoende of ongefrankeerd aan ons terug stuurt, houden we de door PostNL in rekening gebrachte kosten en boete in op het bedrag dat aan je gerestitueerd wordt. PostNL rekent een boete van 14 euro bovenop de portokosten.

Na ontvangst en controle van je retourzending krijg je hier per e-mail een bevestiging van. We kunnen een aankoop niet terugnemen als:

 • De artikelen zijn gewassen en/of gedragen.
 • Er voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig zijn.
 • De artikelen niet zijn voorzien van een retourformulier.
 • Je zelf hebt geprobeerd een gebrek te herstellen.
 • Je de was- en/of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.
 • De artikelen niet voorzien zijn van de originele labels.
 • De zending niet voldoende gefrankeerd is.

Klik hier voor het Model Herroepingsrecht.

Op deze pagina vindt je alle informatie rondom ruilen. Heb je een andere vraag kijk dan ook eens op onze Faq pagina. Kun je desondanks je antwoord niet vinden? Mail ons via service@hemeldress.nl.

11